sâmbătă, 7 mai 2011

Centru clinica tratament termal de vanzare - 004

Institutia este finalizata in proportia de 85%. In momentul finalizării clinica va avea o capacitate de 40 camere pentru pacienţi, un bazin de înot cu apă termală şi hidromasaj, un restaurant şi diverse încăperi dotate cu toate utilităţile a unui spital de medicină altenativă. 












Se poate asigura tratamentul la cel mai înalt nivel.

            Sonda termală are proprietăţi terapeutice, asemănătoare cu cele de la băile Felix din Oradea şi este atestată din punct de vedere medical de Institutul de Balneofizioterapie din Bucureşti.


            Aici se pot face tratamente folosind tehnici de medicină tradiţionale şi naturiste, acupunctură, homeopatie, plante medicinale şi alte tehnici de medicină alternativă pentru următoarele afecţiuni:
  • Reumatisme degenerative cronice
(spondiloze, artroze, dincopatii, etc)
  • Sechele după traumatisme
  • Complicaţii ale diabetului
  • Sechele de accidente vasculare cerebrale
  • Arteriopatii cronice obliterante

Ne vom adresa Instituţiilor Internaţionale, oferindu-le orice mod de colaborare cu scopul de a ajunge cât se poate de repede cunoscut la nivel internaţional prin serviciile oferite de noi.
După încheierea lucrărilor, spitalul va ajunge la o valoare de 10.000.000 euro, calculând suprafaţa folosibilă în interior la un preţ de 1.000 euro pe metru pătrat în faza finală.

Niciun comentariu: